Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca celebra el Debat de Política Insular 2021

El Consell de Mallorca celebra el Debat de Política Insular 2021

(15/07/2021)

La presidenta Catalina Cladera i els portaveus dels diferents partits polítics amb representació a la institució han participat en la segona i darrera jornada.

El Debat de Política Insular del Consell de Mallorca ha celebrat aquest dijous 15 de juliol la segona i darrera jornada amb la participació de la presidenta de la institució insular, Catalina Cladera i els portaveus dels diferents partits polítics amb representació en el Consell.

Han estat dos dies de debat. El dimecres 14 de juliol, la presidenta Cladera va fer la seva intervenció, i avui era el torn dels grups polítics. La sessió ha començat a les 9,30 i ha finalitzat abans passades les 16,30 hores.

El primer a intervenir ha estat el portaveu del PP, Llorenç Galmés; seguit per la portaveu de Ciutadans, Beatriz Camiña, a continuació el PI-Proposta per les Illes, amb Francisca Mora; el portaveu de Vox, Pedro Bestard; el portaveu del PSIB, Andreu Alcover; el portaveu de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa, i la portaveu de Podem Magdalena Gelabert. En acabar els partits, la presidenta ha donat resposta als plantejaments que ha realitzat els diferents portaveus.

Després d'una pausa de 45 minuts, a les 15 hores s'ha reprès el Debat de Política Insular 2021, en el qual els partits polítics ha exposat les seves conclusions. Amb la intervenció de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera ha finalitzat aquesta jornada.

Les propostes de resolució al debat es presentaran al ple ordinari de setembre.

Vídeos

Debat 2on dia