Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca comença les feines per recuperar la ruta Artà-Lluc

El Consell de Mallorca comença les feines per recuperar la ruta Artà-Lluc

(08/03/2017)

Els operaris duen a terme diferents tasques al tram entre Inca i Caimari. Es preveu que el tram quedi obert abans de l’estiu

El Departament de Medi Ambient ja ha començat les feines per poder obrir com més aviat millor el GR-222, més coneguda com la ruta Artà-Lluc. Les primeres actuacions que s’han posat en marxa se centren en el tram que uneix els municipis d’Inca i de Caimari, d’una longitud aproximada de 7 quilòmetres.

Els agents forestals desbrossen i adeqüen el camí, i els margers refan les parets de pedra que estan mal estat o que s’han esbucat. Així mateix, el Departament de Territori i Infraestructures fa una modificació en el revolt del mirador, que permetrà recuperar el camí antic.

A més, ja s’han encarregat els cartells i la senyalització per garantir la seguretat dels senderistes i una bona informació.

Està previst que aquestes feines estiguin acabades abans de l’estiu i que es pugui obrir el tram Inca-Caimari. Una fita important de la ruta Artà-Lluc, ja que permetrà connectar la capital del Raiguer amb la serra de Tramuntana i permetrà accedir-hi en un transport públic, com és el tren.

El Departament de Medi Ambient fa feina des de principi de legislatura per reactivar la ruta Artà-Lluc, una ruta que quedarà unida a la Ruta de Pedra en Sec (GR-221) a través de Lluc.