Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca conclou avui les obres de connexió de la ronda de sa Pobla interrompuda per les vies del tren

El Consell de Mallorca conclou avui les obres de connexió de la ronda de sa Pobla interrompuda per les vies del tren

(27/03/2015)

Aquesta actuació ha tingut un cost de 200.000 euros, que ha assumit l’empresa encarregada de la conservació de carreteres d’aquesta zona

 

El Consell de Mallorca, a través del Departament d’Urbanisme i Territori, conclourà avui les obres de connexió de la ronda de sa Pobla, interrompudes per les vies del tren, que al seu dia va quedar sense executar.

Les vies impedien la connexió de la ronda, un projecte que va executar l’Ajuntament de sa Pobla. Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) s’ha encarregat de desmuntar i traslladar les vies i la Direcció Insular de Carreteres ha duit a terme l’execució del ferm de la calçada principal, el vial de servei, la continuïtat del passeig per a vianants i la connexió dels serveis existents (aigua potable, llum, pluvials i sanejament ). També s’ ha instal·lat  un semàfor amb polsador al passeig fins a la nova ubicació de l’estació de tren.

 

Les obres es varen iniciar el passat mes de gener i avui s’hi realitzen els darrers treballs de senyalització horitzontal.

 

Aquesta actuació ha tengut un cost de 200.000, que ha assumit l’empresa encarregada de la conservació de carreteres d’aquesta zona.