Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca convocarà un ple extraordinari per dur dues iniciatives per fer arribar el suport de la institució a l’activitat esportiva dels clubs de Mallorca

El Consell de Mallorca convocarà un ple extraordinari per dur dues iniciatives per fer arribar el suport de la institució a l’activitat esportiva dels clubs de Mallorca

(09/09/2022)

Se sotmetrà a aprovació del ple dues modificacions de crèdit per un valor total de 2,1 milions d’euros per afavorir l’activitat de clubs esportius de Mallorca en 2022, amb iniciatives com el patrocini esportiu per a societats anònimes esportives de Mallorca, el suport publicitari per la resta de clubs esportius de categories superiors i l’increment de la partida que el Consell destina a subvencions directes a clubs que s’atorguen anualment des de la Direcció Insular d’Esports.

El Consell de Mallorca, a través del Departament de Transició, Turisme i Esports, aposta per donar suport a diferents clubs i entitats esportives de Mallorca a través de diverses iniciatives que es podran dotaran amb 2,1 milions d’euros.  

Aquesta aportació suplementària se substanciarà a través de dues modificacions de crèdit que s’hauran de sotmetre a debat en el si d’un ple extraordinari del Consell que se convocarà pròximament a tal efecte.

La primera de les modificacions de crèdit, per valor d’1,1 milions d’euros servirà per dotar un expedient de patrocini esportiu a les societats anònimes esportives de Mallorca (RCD Mallorca SAD i CD At. Baleares SAD). Aquests patrocinis esportius quedaran vinculats a la difusió més àmplia dels valors de l’esport i de la societat mallorquina (cohesió social, drets públics, sostenibilitat, foment dels productes locals...).  

La segona modificació de crèdit, de prop de 900.000 euros en total habilitarà partides per a què el Consell concerti suports publicitaris amb la resta de clubs de Mallorca de categories superiors, que no són societats esportives anònimes, com el Palma Futsal, el Volei Palma, el Volei Manacor o el Palma Bàsket, entre d’altres. I finalment aquesta modificació de crèdit també dotarà l’increment de la quantitat de subvencions que ja es destinen als clubs esportius de Mallorca en virtut de la seva feina amb l’esport base.

Un cop més el Consell de Mallorca referma el seu vincle amb la pràctica esportiva de base, i amb l’activitat dels clubs esportius d’elit, com a referents en la pràctica esportiva i la funció social de l’esport com a factor cohesionador, que potencia de la imatge de Mallorca a través dels assoliments esportius a les diferents competicions.