Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca estrena nou web

El Consell de Mallorca estrena nou web

(27/09/2018)

La Direcció Insular de Modernització i Innovació presenta el lloc web, www.conselldemallorca.cat que, a partir d’avui, representarà l’entitat local a la xarxa.

El Consell Insular de Mallorca estrena nou lloc web, un projecte transversal que té l’objectiu primer d’apropar la institució a la ciutadania. 

El projecte del nou web implica un canvi tant de disseny com d’estratègia de continguts. La societat reclama instruments ràpids amb continguts actualitzats i molt visuals. Per aquest motiu, s’ha optat per donar un gir a l’eina web del Consell, dotant-la d’una nova estructura i distribució dels continguts, perquè es trobin intuïtivament. En definitiva, s’ha intentat posar la mirada en l’usuari final: la ciutadania. 

Aquesta mirada cap a la ciutadania ens ha conduit cap a una ordenació diferent dels continguts, per temes i àrees temàtiques (Ciutadania i serveis públics, Cultura i patrimoni, Esports i joventut, Economia i treball, Medi Ambient i Urbanisme i Territori) també a la creació de criteris corporatius per seleccionar els temes que esdevenen en microllocs per la seva entitat i rellevància (Caminsdepedra, Joventut, Bombers, Smart Mallorca, etc.)  , així com a l’hora de publicar els articles de nova creació. 

Tot això, sense obviar l’usuari intern, que comptarà amb una nova eina, moderna i àgil, i amb la formació i el seguiment necessari perquè la transició sigui el més còmoda possible. 

Es tracta d’una transformació del web del Consell en una eina activa de comunicació, d’informació i de servei, de la qual es vol destacar la usabilitat i adaptabilitat a qualsevol dispositiu electrònic, així com l’adequació a la normativa d’accessibilitat vigent.

Aquesta nova eina de servei a la ciutadania, la presentà ahir al Consell Executiu la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino.


Podeu visitar-la a: www.conselldemallorca.cat