Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca finança les obres de millora d’infraestructures urbanes i d’estalvi energètic de Maria de la Salut

El Consell de Mallorca finança les obres de millora d’infraestructures urbanes i d’estalvi energètic de Maria de la Salut

(09/01/2019)

L'ajuntament de Maria de la Salut ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 614.129,72 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d'inversions de competència municipal es troben la renovació i pavimentació de diversos carrers i camins rurals, l’acondicionament de les instal.lacions del centre sociocultural del poble, l’adquisició d’un solar al carrer Nou núm. 43, la millora de voreres i l’eliminació de barreres arquitectòniques a diversos carrers del nucli urbà amb una inversió total de 480.000,00.

Pel que fa al pla especial d'estalvi i eficiència energètica i vehicles elèctrics, el consistori ha adquirit un vehicle 100% elèctric tipus furgoneta. El cost d’aquesta adquisició ha estat de 28.300,00 euros.

Per altra banda, el poble ha obtingut 105.829,72 euros per fer front al pagament de despesa corrent.

Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font; i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat les obres acompanyats pel batle del municipi, Guillem Jordà.