Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca formarà part de la Denominació d’Origen d’Oli i d'Oliva de Mallorca

El Consell de Mallorca formarà part de la Denominació d’Origen d’Oli i d'Oliva de Mallorca

(15/06/2021)

La vicepresidenta Ribot «seria fantàstic poder produir oli i olives del Consell de Mallorca»

La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, i el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, s’han reunit amb Joan Mayol, president de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca per formalitzar l'ingrés del Consell de Mallorca en la Denominació d’Origen.

La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha destacat que «el Departament treballa per protegir els olivars que té el Consell i estam segurs que formant part de la Denominació d’Origen amb les nostres olives i el nostre oli és una bona oportunitat per assegurar-ne la conservació».

«Tenim oliveres i les volem potenciar. Seria fantàstic poder produir oli i olives del Consell de Mallorca i que aquest sigui amb una denominació que reconeix el prestigi, control, qualitat i difusió de les olives», ha afegit la consellera.

L'Oli de Mallorca és un producte agrícola originari de l’illa, amb la qualitat i característiques específiques i reconegudes per la Unió Europea mitjançant una reglamentació específica. L’oli d’oliva mallorquí és Denominació d'Origen des de l'any 2002 i és protagonista de la història i de la cultura popular de les mallorquines i dels mallorquins.