Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca i el Govern han celebrat la segona reunió de l’Autoritat de Gestió de Sa Dragonera

El Consell de Mallorca i el Govern han celebrat la segona reunió de l’Autoritat de Gestió de Sa Dragonera

(22/01/2016)

La consellera de Medi Ambient i la directora general d’Espais Naturals i Biodiversitat del Govern Balear han visitat avui el Parc Natural

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i la directora general d’Espais Naturals i Biodiversitat del Govern Balear, Catalina Amengual han mantingut la segona reunió de l’Autoritat de gestió de Sa Dragonera. Una reunió que s’ha celebrat al mateix Parc Natural i a la que també hi ha participat el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, i el director general d’educació ambiental, qualitat ambiental i residus, Sebastià Sansó.

 

El principal objectiu d’aquesta trobada era conèixer i detectar les necessitats prioritàries de Sa Dragonera per poder elaborar un full de ruta d’actuació conjunta entre els dos òrgans competents, el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears.

 

Durant la visita d’avui al Parc Natural, s’ha pogut constatar la necessitat de dur a terme unes obres de rehabilitació per millorar l’habitabilitat, l’electrificació i la seguretat. L’objectiu és que aquestes instal·lacions es puguin utilitzar com estació científica per dur a terme estudis.

 

A més, des del Departament de Medi Ambient s’ha aprofitat per valorar els diferents espais disponibles al municipi d’Andratx per ubicar el centre d’interpretació de Sa Dragonera i les oficines del personal.