Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament d'Andratx col·laboren per dotar a sa Dragonera d'un centre d'interpretació

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament d'Andratx col·laboren per dotar a sa Dragonera d'un centre d'interpretació

(15/11/2016)

Les dues institucions han firmat un protocol general d’intencions per habilitar aquest centre a la finca de Can Fasser al Port d’Andratx

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i el batle d’Andratx, Jaume Porsell, han signat avui migdia un protocol general d’intencions amb l’objectiu d’ubicar el centre d’interpretació de sa Dragonera a la finca de Can Fasser al Port d’Andratx.

 

A través d’aquest marc de col·laboració entre totes dues institucions, es disposarà d’un espai físic de treball, informació i divulgació dels valors del Parc Natural a la costa d’Andratx. Això suposa una avantatge important a l’hora de donar a conèixer sa Dragonera als visitants. A més, s’habilitarà un espai on els treballadors podran desenvolupar la seva feina els dies que per causes meteorològiques no es puguin desplaçar fins a l’illa.

 

La consellera Espeja ha destacat la importància d’aquesta col·laboració “perquè, per les seves característiques, Can Fasser és idoni per ser el centre d’interpretació”. A més, ha recordat que des del Departament de Medi Ambient es volen potenciar els espais protegits, primer des de la conservació però també facilitant la informació i l’educació ambiental. “La gent cuida i protegeix el que coneix i estima”, ha assegurat Espeja.

 

Per la seva part, Jaume Porsell ha destacat la importància que té per tot el poble d’Andratx poder recuperar la finca de Can Fasser, que actualment es troba en estat d’abandonament, “i que sigui un espai on a més del centre d’interpretació s’hi puguin dur a terme altres acciones per potenciar la conservació dels espais naturals”.

 

Els treballs de restauració i rehabilitació de la finca per poder ubicar el nou centre d’interpretació es duran a terme una vegada que el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, en doni la concessió a l’Ajuntament d’Andratx.