Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca i la UIB reprenen relacions després de la presa de possessió del rector Llorenç Huguet

El Consell de Mallorca i la UIB reprenen relacions després de la presa de possessió del rector Llorenç Huguet

(06/09/2017)

Ambdues institucions han abordat la possibilitat de posar en marxa programes de formació per a regidors dels municipis de l’illa, així com també per a tècnics de les administracions locals.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet han reprès avui les relacions entre ambdues institucions. La trobada és la primera que manté Huguet després de la seva reelecció en el càrrec. L’encontre, segons ha explicat el president del Consell, és una primera passa per tancar futurs acords entre ambdues institucions. A més, demostren la voluntat política de l’administració insular de fer una aposta clara per fomentar l’accés a l’educació i la formació.

 

En aquest sentit, el Consell i la UIB posaran en marxa un programa de formació al qual tindran accés els regidors de tots els municipis de Mallorca. Una col·laboració que també s’estendrà als treballadors públics de l’administració local i insular. L’objectiu és millorar l’eficàcia i eficiència del sector instrumental públic per millorar la seva capacitat de desposta a la ciutadania.

 

Els responsables de les dues administracions han parlat de la possibilitat d’impulsar un programa de beques universitàries que comptarà amb el suport de la Universitat de les Illes Balears (UIB). La posada en marxa d’aquesta iniciativa es concretarà en breu després d’un primer encontre que avui han mantingut.

 

El compromís de col·laboració entre el Consell i la UIB serà més estret a partir d’ara i en breu hi haurà més reunions per dur a terme les iniciatives plantejades. Així ha quedat palès en aquest encontre en el qual, a més del rector i el president del Consell, hi ha participat el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals de la UIB, Jordi Llabrés.