Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca inverteix 85.800 euros a l’actual Casal de Cultura i escola de música Antoni Torrandell d’Inca

El Consell de Mallorca inverteix 85.800 euros a l’actual Casal de Cultura i escola de música Antoni Torrandell d’Inca

(25/07/2018)

La reforma i adequació d’aquest edifici permetrà en un futur la creació del primer conservatori de música de la Part Forana

L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa les obres de reforma del Casal de Cultura i actual escola de música, Antoni Torrandell gràcies als 85.800 euros procedents del Pla Especial d'Inversions 2017-2018 que atorga el Consell de Mallorca. En total la institució insular ha proporcionat a la capital del Raiguer 114.100, 00 euros per a obres i serveis.


El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera acompanyats del batle d’Inca, Virgilio Moreno han visitat el municipi per veure el resultat dels projectes finançats. Font ha volgut destacar que “Inca ha de comptar amb unes instal·lacions de qualitat per oferir als ciutadans els millors serveis, convertint-se així en un referent per a tota la comarca del Raiguer”.

Amb aquesta inversió l’Ajuntament d’Inca ha pogut posar una escala d’emergències i reformar l’antiga recepció de l’edifici. D’aquesta manera les instal·lacions de l’escola de música, Antoni Torrandell, podran acollir en un futur el primer conservatori de la Part Forana. “Una demanda necessària per a tots els alumnes que cursen els seus estudis fins a quart curs al centre però que a partir de cinquè curs han de desplaçar-se necessàriament al conservatori de Palma”, afirma el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Per altra banda, el consistori també ha adquirit un vehicle 100 % elèctric destinat al Servei Municipal per valor de 21.645,00 euros que el departament de Desenvolupament Local l'ha atorgat del "Pla Especial d'Estalvi i Eficiència Energètica i Vehicles Elèctrics" i que té com a objectiu ajudar als municipis en la lluita contra el canvi climàtic.

Finalment, l’ajuntament ha pogut instal·lar un sistema domòtic i de control a l'edifici de les Piscines Municipals d'Inca per valor de 6.655,00.