Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca lamenta que avui el túnel de Sóller no sigui gratuït

El Consell de Mallorca lamenta que avui el túnel de Sóller no sigui gratuït

(01/09/2017)

La consellera de Territori i Infraestructures ha defensat que el procés administratiu s’ha duit a terme amb totes les garanties i que la paralització del rescat respon a una decisió judicial que ja està apel•lada

El Consell de Mallorca lamenta que avui, dia 1 de setembre, el túnel de Sóller no sigui gratuït, tal com es tenia previst. La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha dit “que aquest peatge estigui encara vigent avui és una mala notícia pels mallorquins i mallorquines i per tots els usuaris, on l’únic beneficiari és la concessionària”.

 

Garrido ha assegurat que tots els processos administratius referents al rescat del túnel de Sóller, s’han duit a terme amb totes les garanties i que la seva paralització només és deguda a una decisió judicial. Així mateix, la consellera ha manifestat el seu desig que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears prengui una decisió l’abans possible i “que sigui favorable al rescat basat en l’interés general de la ciutadania”.

 

Des del Departament de Territori i Infraestructures es varen presentar al·legacions davant el TSJIB a l’auto de mesures cautelars emès pel jutjat contenciós número 3 de Palma i que ha paralitzat el rescat del túnel de Sóller.