Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca lliura els premis del I Concurs Serra de Tramuntana «Els municipis de la Serra»

El Consell de Mallorca lliura els premis del I Concurs Serra de Tramuntana «Els municipis de la Serra»

(24/04/2015)

La consellera de Medi Ambient, acompanyada del gerent del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, Bartomeu Deyà, i del cap regional de comunicació de Coca-Cola Iberian Partners, Gabriel Mulet, han lliurat els guardons a l’alumnat del CEIP Rei Jaume I de Palma i dels Sagrats Cors de Sóller, guanyadors del certamen

Les escoles Rei Jaume I de Palma i Sagrats Cors de Sóller han estat les guanyadores del I Concurs Serra de Tramuntana «Els municipis de la Serra», organitzat pel Departament de Medi Ambient, amb la col·laboració del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial i de Coca-Coca.

El certamen, organitzat en el marc del Programa d’Educació Ambiental 2014-2015, impulsat pel Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca, ha comptat en aquesta primera edició amb la participació de 950 escolars de 19 centres d’arreu de l’illa.

La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, juntament amb la directora insular de l’esmentat departament, Margalida Pocoví, el gerent del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, Bartomeu Deyà, i el cap regional de comunicació de Coca-Cola Iberian Partners, Gabriel Mulet, han estat els encarregats de lliurar avui els premis als guardonats.

Els alumnes de cinquè de primària del CEIP Rei Jaume I de Palma han estat els guanyadors de la categoria de primària, amb el treball Descobrint Mancor, mentre que els alumnes de tercer d’ESO del centre Sagrats Cors de Sóller han obtingut el premi convocat per educació secundària, amb el projecte Aigua, teules i territori... com a patrimoni d’identitat.

Els guardons han consistit en una estada en un dels refugis del Consell de Mallorca per a tota la classe, i material escolar lliurat per l’empresa Coca-Cola.

Aquest concurs té com a objectiu afavorir que l’alumnat conegui tots el municipis que formen la Serra de Tramuntana i la rellevància que ha tingut la declaració d’aquesta com a patrimoni de la humanitat. La consellera Catalina Soler, que ha destacat la importància del fet que els infants coneguin aquest paratge i tots els seus valors, ha donat l’enhorabona als guanyadors i ha manifestat la voluntat de seguir endavant amb aquesta iniciativa el curs proper.