Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca mostra el seu rebuig a les agressions sexistes denunciades a Felanitx

El Consell de Mallorca mostra el seu rebuig a les agressions sexistes denunciades a Felanitx

(01/09/2017)

Com a institució compromesa amb la lluita contra la violència de gènere i la igualtat, el Consell ofereix tot el seu suport a les noies que van sofrir agressions, una d'elles física per part de 4 homes que van deixar-la inconscient i a l'altra, per tocaments no desitjats per part dels mateixos agressors, hores abans, durant les festes de Felanitx. Les felicitem per la seva valentia i denunciar els fets.

Des de la institució mostrem el nostre rebuig més ferm a comportaments violents i masclistes com aquests. Més tenint en compte, segons la denuncia, que eren els mateixos agressors que hores abans se'ls havia reprovat per tocaments no desitjats a una de les amigues de la víctima.


Accions com aquestes demostren com és encara necessària la feina de les institucions per canviar aquesta realitat, oferint campanyes de prevenció contra agressions sexistes i sexuals com No i Punt!, a tot Mallorca. No tan sols perquè els agressors entenguin que no és no, sinó per empoderar a les dones perquè se sentin segures a denunciar aquest tipus d'agressions.