Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca no ultima la declaració d’interès general del projecte Arenal & Dunas & Resort SL

El Consell de Mallorca no ultima la declaració d’interès general del projecte Arenal & Dunas & Resort SL

(15/05/2019)

El Consell de Mallorca vol aclarir, arran d’una informació publicada en un mitjà de comunicació, que l’expedient d’autorització d’activitats per a la declaració d’interès general del projecte d’Arenal & Dunas & Resort SL a Son Bunyola (Banyalbufar) és en la fase inicial, ja que es troba en exposició pública.

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) de 7 de maig de 2019 es va publicar que l’expedient d’autorització d’activitats per a la declaració d’interès general del projecte d’Arenal & Dunas & Resort SL quedava sotmès a exposició pública durant trenta dies. Això significa que es troba en període d’al·legacions, segons el que disposen la Llei 6/1997, de 8 de juliol, del sòl rústic de les Illes Balears i la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d’avaluació ambiental.

Un cop acabat el termini d’al·legacions, s’haurà d’iniciar la tramitació d’estudi d’impacte ambiental. En aquesta fase, més d’una desena d’organismes públics han d’emetre informes perquè la Comissió Balear de Medi Ambient emeti una resolució ambiental. Per acabar, quan se sàpiga quina tramitació li dona la Comissió Balear de Medi Ambient, la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme estudiarà tots els informes i durà la resolució de l’expedient a una de les sessions mensuals per valorar si és procedent la declaració d’un interès general.