Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca organitza un concurs de dibuix de molins per donar a conèixer el patrimoni moliner entre els escolars de l’illa

El Consell de Mallorca organitza un concurs de dibuix de molins per donar a conèixer el patrimoni moliner entre els escolars de l’illa

(17/06/2024)

La primera edició de «Dibuixa el teu molí» ha estat tot un èxit: hi han participat 252 alumnes de Mallorca

El Consell de Mallorca organitza el primer concurs de dibuix de molins de l’illa per donar a conèixer el patrimoni moliner entre els escolars. Aquesta primera edició de «Dibuixa el teu molí» ha estat tot un èxit: hi han participat un total de 252 alumnes de Mallorca de diferents centres escolars de Palma, Inca, Lloseta i Búger.

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, ha explicat que «es tracta d’un concurs que consisteix en la presentació d’un treball original i inèdit on aparegui, com a mínim, un molí dels que tenim a Mallorca, hidràulic, de vent fariner, de vent d’extracció d’aigua o de sang».

Roca ha destacat que, des del Consell de Mallorca, es volen fomentar totes les activitats que apropin el patrimoni cultural de l’illa als més joves i afavorir que hi participin. «Cada alumne podia presentar una sola obra en qualsevol tècnica artística de dibuix, sigui témperes, llapis de colors o collage, per poder, d’aquesta manera, deixar fluir la creativitat», ha explicat la vicepresidenta i consellera.

Hi ha pogut participar l’alumnat de primària i de primer i segon d’ESO de tots els centres educatius públics, privats i concertats de Mallorca.

Acte de lliurament de premis

Aquest dimarts, 18 de juny, es durà a terme l’acte de lliurament dels premis al Centre Cultural la Misericòrdia, a Palma. Serà a les 10.30 hores, al jardí, i els alumnes podran gaudir d’un berenar i d’una visita guiada per diferents indrets de la Misericòrdia.

Pel que fa als premis, el primer i el segon classificat de cada categoria, que n’hi ha dues, primer i segon cicle, guanyarà un lot de pintures. Així mateix, els guanyadors i els docents que han coordinat aquesta activitat a l’aula a la qual pertany un dels premiats obtindran entrades per poder assistir a una funció del Teatre Principal de Palma en família amb la finalitat d’apropar la cultura a la societat mallorquina.