Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca posarà demà en servei el carril zero a la rotonda de Cala Blava, que donarà fluïdesa al trànsit

El Consell de Mallorca posarà demà en servei el carril zero a la rotonda de Cala Blava, que donarà fluïdesa al trànsit

(02/03/2015)

L’actuació evitarà les retencions en aquesta intersecció de la carretera Ma-6014 dels vehicles que circulen en direcció a Palma

El Consell de Mallorca posarà demà en servei el carril zero a la rotonda del nucli de Cala Blava, a Llucmajor, que evitarà les retencions dels vehicles que circulen en direcció a Palma en aquesta intersecció de la carretera Ma-6014.

El carril zero té una longitud de 660 metres i 4 metres d’amplària, i implicarà una millora important de la capacitat i del nivell de servei de la rotonda.


Les obres del Departament d’Urbanisme i Territori, que dirigeix Mauricio Rovira, han suposat una inversió de 488.463 euros i formen part de les actuacions de conservació que du a terme per incrementar la seguretat vial de la xarxa viària de Mallorca.

 

El Consell de Mallorca ha executat nombroses actuacions a diferents punts d’aquesta carretera que connecta l’autopista de Llevant amb les urbanitzacions de Llucmajor i que han aconseguit rebaixar de forma considerable les retencions que s’hi produïen cada dia en hores punta.