Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca presenta la primera audiència pública

El Consell de Mallorca presenta la primera audiència pública

(22/12/2015)

El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, ha presentat, juntament amb el director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, el format en el qual es farà la primera audiència pública de la institució dia 12 de gener, a les 18 h.

Jesús Jurado ha animat les entitats, les federacions, les agrupacions, les associacions i les persones que ho desitgin a fer arribar les seves propostes, preguntes i exposicions via Internet abans de dia 7 de gener.

Ho podran fer tant mitjançant el la web <www.repensemmallorca.net> com omplint el formulari d’inscripció telemàtica <https://docs.google.com/forms/d/1tTt9Ayf9IA6Du1Djp3bc0lRnjhquSUGUPxo6tpVwzsE/viewform?usp=send_form>.

En ser la primera audiència pública a la institució i atès el poc temps que du el govern en acció, s’ha decidit que tengui lloc a la Sala de Plens, però amb la projecció que l’any que ve sigui un esdeveniment esperat i molt participatiu. Per això es preveu dur-lo a terme en un espai més gran i funcional, com, per exemple, un teatre.

Aquesta audiència s’adreça, sobretot, al personal del Consell, els ajuntaments, les entitats, les associacions i les persones que s’han posat en contacte amb la institució a través del web i les visites als pobles de <www.repensemmallorca.net>, a més de la llarga llista de subscriptors del web del Consell de Mallorca. Tots seran convidats a inscriure’s per assistir a l’acte durant el qual podran exposar i proposar el que considerin dins l’àmbit de competència del govern insular.

Amb la finalitat que no sigui una sessió gaire llarga, s’han acotat el temps i cada departament tindrà només 10 minuts per explicar el programa de govern per a tota la legislatura i la intervenció ciutadana serà d’1 a 2 minuts cada una. D’aquesta manera es permetrà la participació activa de tothom que ho hagi sol·licitat en un format interessant.

Els participants s’han d’inscriure i tenen fins a dia 7 de gener per fer-ho. Dia 8 de gener s’analitzarà i es prepararà la informació que la ciutadania ha remès per participar-hi.

Un cop feta l’audiència pública, l’equip de govern es compromet a recollir les propostes i els suggeriments fets i a dur a terme el retorn de les conclusions, en un termini màxim de 30 dies.