Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca revocarà la importació de fems per a cremar a Son Reus

El Consell de Mallorca revocarà la importació de fems per a cremar a Son Reus

(07/09/2015)

Aquesta revocació és un dels punts principals del pacte de governabilitat que es complirà en el primer any de legislatura.

 

El Consell de Mallorca inicia els tràmits per a revocar la importació de fems per a cremar a Son Reus. Aquesta proposta es durà al Ple de dia 10 per a ser aprovat.

D’aquesta manera, durant els primers noranta dies de govern es complirà un dels punts principals de l’acord de governabilitat, que no és altre que deixar de ser el femer d’Europa. Una reivindicació feta al carrer i que ara, a la fi, arriba a les institucions.

La feina que han duit a terme els moviments socials, i entre aquests les plataformes No volem ser el femer d’Europa, Amics de la Terra, GOB i Greenpeace, ha estat primordial en aquest camí. La consellera ja s’hi ha reunit per a fer-los arribar la proposta de revocació.

 

El Consell s’uneix a l’Aliança Mar Blava

Des del Consell de Mallorca creim que es fonamental que les institucions de les Illes a tots els nivells participin de les plataformes que lluiten per evitar prospeccions petrolieres a la Mediterrània. Per això, la institució insular s’ha adherit a la plataforma Aliança Blava i dóna suport a Marea Blava Mallorca que lluiten per aturar de manera definitiva les prospeccions.