Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca se suma a l'Hora del Planeta. I tu?

El Consell de Mallorca se suma a l'Hora del Planeta. I tu?

(28/03/2019)

Conscient de la necessitat que les institucions i ciutadania s'han de bolcar en la lluita pel canvi climàtic, el Consell de Mallorca se suma com cada any a l'Hora del Planeta. Una iniciativa que pretén fer visible la necessitat de treballar en global per trobar solucions a un problema mundial.

Des del Consell ens comprometem a apagar les llums de les façanes dels nostres edificis el dia 30 de març de les 20.30 h a les 21.30 h. En total seran la seu del Consell a Palau Reial i el Teatre Principal, la Misericòrdia, la Llar de la Infància i la Joventut, Raixa, l’IMAS, Museu Krekovic, l’Oficina de Turisme de Palma, l’Hipòdrom Son Pardo i Poliesportiu Sant Ferran.

 

D'aquesta manera en unim a l'Hora del planeta impulsada per WWF (World WildLife Fund), que mobilitza anualment més de 7.000 ciutats de 188 països del món. Al Consell ens preocupa el canvi climàtic i la natura, per això volem formar part de la solució.
 

Si t'interessa saber més información, entra al seu web i veuràs la manera de participar-hi: https://www.horadelplaneta.es/