Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Persones Majors crearà grups de feina sobre Digitalització, Associacionisme, Sanitat i Habitatge, Pensions i Energia

El Consell de Persones Majors crearà grups de feina sobre Digitalització, Associacionisme, Sanitat i Habitatge, Pensions i Energia

(20/04/2023)

La presidenta del Consell de Persones Majors, Manela Campos ha convocat una reunió amb membres de la Comissió Permanent d'aquest ens per posar en marxa els grups de feina. A la reunió que ha tengut lloc a Raixa també hi ha assistit la directora insular de promoció sociocultural, Carol Abad.

La proposta inicial consisteix en quatre grups de feina. Un de digitalització, al qual es podrien crear subgrups com per exemple: entitats bancàries i drets i drets o aprenentatge i accessibilitat; un altre grup estaria centrat en temes relacionats amb l'associacionisme amb propostes davant les diferents problemàtiques existents dins el món associatiu de gent gran i propostes de millores. Un altre grup centrar en la Sanitat i un quart grup sobre habitatge, pensions i energia que tengui en compte l'accés als recursos energètics adequats i serveis essencials per part de la gent gran o la bretxa econòmica de les dones pensionistes i jubilades.


Tot i que els grups quedaran constituïts al pròxim ple del Consell de Mallorca. No es tracta d'una proposta tancada, sinó que és susceptible de millores, segons les demandes i necessitats.