Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell entrega un camió a la Fundació Banc de Sang

El Consell entrega un camió a la Fundació Banc de Sang

(04/11/2016)

La consellera de Territori i Infraestructures ha fet entrega a la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears d’un camió del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial.

El Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial ha lliurat un camió a la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, perquè el puguin utilitzar per a les donacions de sang a diferents indrets de Mallorca. L’encarregada de fer el lliurament ha estat la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido.

A l’acte, hi han assistit la consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez; la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Ramos, i el gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits, Enrique Girona. Per part del Consell, hi han participat el secretari tècnic de Territori i Infraestructures, Marc López, i el vicepresident de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, Javier de Juan.

El Consell cedeix de forma gratuïta el camió per un període mínim de quatre anys. A la vegada, la Fundació Banc de Sang i Teixits haurà de promocionar la serra de Tramuntana a través de la projecció d’un vídeo quan facin donacions de sang i també hauran de tenir fulletons informatius sobre els valors paisatgístics, culturals i patrimonials que varen convertir la serra en Patrimoni de la Humanitat.

La consellera Mercedes Garrido ha agraït la col·laboració entre ambdues administracions per donar-li un ús nou al camió. A més, ha afirmat que d’aquesta manera «la serra de Tramuntana es passejarà pels diferents pobles de Mallorca gràcies als donants de sang».

A més, els treballadors de Llar de la Infància i de la Llar de la Joventut han tingut tot el matí per donar sang. Aquesta iniciativa va sorgir de treballadors dels departaments de Medi Ambient i de Modernització i Funció Pública.