Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell estudiarà alternatives per dur a terme la variant de Campanet

El Consell estudiarà alternatives per dur a terme la variant de Campanet

(05/11/2015)

La decisió s’ha pres a una reunió de la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, amb la batlessa de Campanet, Magdalena Solivelles.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha reunit amb la batlessa de Campanet, Magdalena Solivelles. A la reunió, també hi ha assistit el director insula d’Infraestructures i Mobilitat, Iñaki Miranda.

Durant la trobada, la representant municipal ha manifestat la necessitat de dur a terme la variant de Campanet. Aquesta via, és una demanda històrica per part dels veïnats del municipi i està prevista al Pla Director Sectorial de Carreteres. No obstant això, encara no s’ha redactat cap projecte.

La consellera Garrido s’ha compromès a iniciar l’estudi d’alternatives que suposa la primera passa pel projecte. Posteriorment, ja es podrà comença amb la redacció del projecte. La intenció de la consellera és que es pugui donar sortida al problema que genera el pas del trànsit per dins del municipi.

Finalment, Garrido i la batlessa s’han estès la mà per poder seguir col·laborant amb els temes que afecten a Campanet durant tota la legislatura.