Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell Executiu aprova una oferta d’ocupació pública de 20 places per al 2018

El Consell Executiu aprova una oferta d’ocupació pública de 20 places per al 2018

(03/12/2018)

El Consell Executiu del Consell de Mallorca ha aprovat una oferta d’ocupació pública de 20 places per al 2018. Atenent a la taxa de reposició ordinària, representa una oferta d’una vintena de vacants, distribuïdes de la manera següent: 15 d’auxiliar d’administració general (10 pel torn lliure i 5 per promoció interna), i 5 de bomber/a conductor/a. Aquesta oferta, conjuntament amb les de 2016 i 2017, permetran fer una convocatòria de concurs oposició amb un total de 64 places, de les quals 51 corresponen a l’escala general i 13 a bombers/es conductors/es, que es distribuiran de la manera següent:

- Escala general (51):

  • 11 de tècnic/a d’administració general: 3 per torn lliure, 3 per promoció interna i 5 dins del Pla d’Estabilització.
  • 5 administratiu/iva d’administració general: 2 per torn lliure, 2 per promoció interna i 1 dins del Pla d’Estabilització.
  • 35 d’auxiliar d’administració general: 16 per torn lliure, 9 per promoció interna i 10 dins del Pla d’Estabilització.

- Bombers/es conductors/es (13): 9 per torn lliure i 4 per promoció interna.

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha assegurat que «l’objectiu d’aquesta convocatòria és dotar d’estabilitat als professionals de la casa i davallar la taxa d’interinatge que actualment es troba en el 47,30 %)». Pel que fa a les dates de la convocatòria, la consellera ha detallat que «el mes de gener s’iniciaran les negociacions amb els sindicats per establir un calendari i aprovar les convocatòries». La publicació de l’oferta d’ocupació pública corresponent al 2018 es farà aviat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).