Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell i la UIB treballaran junts per modernitzar Mallorca

El Consell i la UIB treballaran junts per modernitzar Mallorca

(25/11/2016)

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, han firmat un conveni per dur a terme actuacions conjuntes pels projectes Smart Mallorca i SmartUIB.

El Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears potenciaran conjuntament els projectes Smart Mallorca i SmartUIB. Per això, avui s’ha signat el conveni que suposa l’inici de la col·laboració entre ambdues institucions, per desenvolupar activitats i solucions innovadores per modernitzar Mallorca.

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, han signat el conveni. També han assistit a l’acte: el director insular de Modernització i Innovació, Pep Lluís Colom; la secretària tècnica de Modernització i Funció Pública, Elena Carrillo, i el director del projecte SmartUIB, Bartomeu Serra.

La consellera Carmen Palomino ha valorat el conveni com «una passa enorme i necessària per desenvolupar el projecte Smart Mallorca. Amb aquest col·laboració tenim un objectiu comú, convertir Mallorca en un referent en l’àmbit nacional i internacional en matèria d’innovació.»

El projecte Smart Mallorca disposa de 8,9 milions d’euros que provenen d’una subvenció de Red.es, entitat que depèn del Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital. Actualment, s’estan redactant els plecs, perquè es pugui licitar el projecte al més aviat possible.

Els objectius principals de Smart Mallorca són millorar la qualitat de vida dels mallorquins i dinamitzar l’activitat turística per aconseguir potenciar iniciatives que permetin llevar pressió a la temporada alta.