Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell obre una convocatòria d'ajudes per difondre la responsabilitat social entre empreses, administracions públiques i societat civil de Mallorca

El Consell obre una convocatòria d'ajudes per difondre la responsabilitat social entre empreses, administracions públiques i societat civil de Mallorca

(15/03/2022)

La institució insular destina 276.000 euros a cobrir despeses de campanyes, conferències, formació o assessoria que contribueixin a incloure les estratègies de la responsabilitat social en el teixit empresarial i a divulgar-ne els valors entre la ciutadania 

Les entitats sense ànim de lucre, corporacions de dret públic i ajuntaments de Mallorca ja poden sol·licitar les subvencions de l’Oficina de Responsabilitat Social (ORS) del Consell de Mallorca, destinades a fomentar i divulgar la responsabilitat social.

La convocatòria està dotada amb 276.000 euros, dels quals 50.000 són per a ajuntaments. La resta de pressupost és per a ajudes a entitats sense ànim de lucre, com ara fundacions, associacions, sindicats o federacions empresarials, i corporacions de dret públic, és a dir, cambres de comerç i col·legis professionals. 

Les activitats subvencionables s’han d’haver duit a terme entre l’1 de setembre de 2021 i el 10 de setembre de 2022 a Mallorca i inclouen, per exemple: campanyes de comunicació, publicacions, organització de conferències, programes formatius o assessoria a tercers en la implantació de sistemes de gestió de responsabilitat social. En tots els casos, l’ajuda màxima és de 10.000 euros.

Amb aquestes ajudes, l’ORS pretén divulgar els valors i la cultura de la responsabilitat social i fomentar la inclusió d’estratègies de responsabilitat social, eines fonamentals per al desenvolupament i creixement econòmic de Mallorca. 

Així, es vol reforçar la utilització de pràctiques que millorin els àmbits de feina, com ara la formació, la gestió de la diversitat de les plantilles, la participació dels treballadors i treballadores, el sistema d’informació de les empreses, la igualtat d’oportunitats, la conciliació i la igualtat de gènere. 

Així mateix, les activitats subvencionades també poden promoure activitats amb perspectiva de vertebració territorial i dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Les sol·licituds s’han de fer a través de la Seu Electrònica del Consell de Mallorca fins al 12 d’abril de 2022.