Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell ofereix una jornada d'assessorament jurídic en matèria de contractació per a empreses i associacions de joventut

El Consell ofereix una jornada d'assessorament jurídic en matèria de contractació per a empreses i associacions de joventut

(25/02/2019)

La Direcció Insular de Joventut, del Consell de Mallorca, ha organitzat una sessió d'assessorament dirigida a empreses,  associacions juvenils així com entitats prestadores de serveis a la joventut, que tindrà lloc dia 4 de març de 11¿h. a 14¿h. a la Llar de la Joventut (aula TIC), c/ Gral. Riera, 111 de Palma.

La finalitat d'aquesta formació és conèixer millor l'actual Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, que estableix noves directrius dels procediments d'adjudicació de contractes públics entre l'administració i entitats i empreses, implica que aquestes estiguin donades d'alta a la plataforma digital de contractació estatal.

Per inscriure's, podeu enviar un e-mail a l'adreça electrònica joventut@conselldemallorca.net o telefonar al tel. 971 173 612 indicant el nom de l'empresa/entitat/associació, nom de la persona que participarà (màxim 2 per entitat), DNI, càrrec ò lloc de treball que ocupa.

La capacitat de la sessió serà de 16 persones com a màxim, seguint l'ordre d'inscripció.