Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell organitza una trobada per compartir experiències entre el personal dels serveis d'Informació Turística de Mallorca 

El Consell organitza una trobada per compartir experiències entre el personal dels serveis d'Informació Turística de Mallorca 

(19/11/2021)

El Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca ha dut a terme la Jornada d’Informadors i Tècnics en Turisme 2021. La trobada, celebrada al Teatre es Quarter de Petra, ha comptat amb la presència del conseller executiu de Turisme i Esports, Andreu Serra, i el batle de Petra, Salvador Femenias, que han donat la benvinguda als 70 assistents. 

L’objectiu del Consell amb aquesta jornada era que el personal dels serveis d'Informació Turística de Mallorca poguessin compartir experiències i analitzar les perspectives de canvi, davant l'acceleració de moltes tendències en el comportament dels turistes i del sector a partir de la pandèmia de la COVID.

Més de 70 professionals que són a primera línia de la informació turística han participat en aquesta jornada, en la qual representants del cos consular han informat sobre les funcions de suport que els diferents consolats ofereixen als turistes. 

Per altra banda, la Mancomunitat del Pla ha presentat el seu model de serveis turístics mancomunats, i la Fundació Mallorca Literària ha donat compte dels seus projectes de difusió cultural. 

Els assistents també han analitzat el assumptes que afecten al desenvolupament diari dels serveis d’atenció i informació als turistes que visiten Mallorca. 

Per finalitzar la jornada, s’ha debatut i analitzat conjuntament l’impacte de la COVID en el sector turístic i les estratègies vinculades als canvis que està suposant per al model dels Serveis d’Informació Turística.