Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell participa aquest cap de setmana en l’Open House Palma

El Consell participa aquest cap de setmana en l’Open House Palma

(06/11/2021)

Entre els 80 edificis que es podran visitar en el festival d'arquitectura hi ha el Palau del Consell, la Misericòrdia, el Teatre Principal i el Museu Marítim de Mallorca

Palma acull durant aquest cap de setmana l’Open House Palma, el major festival de portes obertes d’arquitectura de la nostra ciutat que compta amb el patrocini del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca. Dissabte i diumenge, la ciutadania podrà visitar de franc una vuitantena d’edificis de la ciutat, habitualment tancats o ocults, que tenen com a denominador comú ser els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma.

Entre els edificis que es podran visitar hi ha el Palau del Consell, la Misericòrdia, el Teatre Principal i el Museu Marítim de Mallorca, cedits pel Consell per a aquest esdeveniment l'objectiu del qual és obrir la ciutat, l’arquitectura i el patrimoni a tota la ciutadania, agents socials, tècnics i professionals. A més de les visites a aquests espais, l’Open House Palma proposa una quinzena d’activitats complementàries.

Les visites es podran dur a terme entre les 10 i 14 hores del matí i les 16 i 19 hores del capvespre, el dissabte i el diumenge. La majoria de visites no necessiten reserva prèvia.
Tota la informació d’horaris i inscripcions està disponible a la pàgina web openhousepalma.org.

Les persones que s’acostin a aquests edificis podran participar d’una visita guiada, cada 30 minuts, per un equip de voluntariat format.

És un festival que es vol allunyar de la Palma turística, dels edificis cèntrics que surten a les postals, perquè l’arquitectura, el disseny i el patrimoni de Palma va molt més enllà del centre històric. Hi tenen cabuda tots els districtes de la ciutat, tal vegada alguns no són tan coneguts, però tots configuren el nostre patrimoni arquitectònic.