Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell presenta als agents econòmics i socials els pressupostos per a l’any 2022

El Consell presenta als agents econòmics i socials els pressupostos per a l’any 2022

(24/11/2021)

La presidenta Cladera s’ha reunit avui horabaixa amb representants empresarials, sindicals i entitats d’àmbit econòmic

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha presentat avui horabaixa els comptes de la institució insular per a l’any 2022 als principals agents econòmics i socials de Mallorca. Ha estat durant una reunió celebrada a la seu del Consell en què han assistit representants dels sindicats UGT i Comissions Obreres, de les confederacions empresarials CAEB, Pimem, Afedeco, Pimeco, del Cercle d'Economia de Mallorca, el Consell Econòmic i Social, la Cambra de Comerç de Mallorca i diverses associacions empresarials.

El Consell de Mallorca gestionarà l’any que ve 519,6 milions d’euros, 25 milions i mig més que els pressupostats per enguany, el que suposa un increment superior al 5%. Aquestes xifres “demostren l’esforç d’aquesta institució per reforçar els serveis públics, seguir blindant la protecció social i consolidar la recuperació econòmica de l’illa en un context econòmic de post pandèmia” ha expressat Cladera, qui ha recordat que a més dels projectes d'inversió del pressupost 2022, el Consell preveu inversions extraordinàries en projectes nous a través del finançament de quatre fonts diferents que podran elevar el pressupost inicial fins als 600 milions d'euros.

“Són els comptes que necessita Mallorca en aquests moments, i els més alts en la historia d’aquesta institució” ha apuntat.

Aquestes reunions s'emmarquen en una ronda de trobades sectorials de la presidenta del Consell per presentar els pressupostos de la institució insular, aprovats aquesta mateixa setmana de manera inicial.

Vídeos

acte presentacio pressuposts