Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell promociona Mallorca com a destinació premium 

El Consell promociona Mallorca com a destinació premium 

(15/05/2021)

Coorganitza la fira Do Not Disturb dirigida a impulsar el producte més exclusiu que ofereix l'illa

Mallorca es consolida com a destinació de turisme premium o de luxe. La demanda d’aquest tipus de producte s’incrementa i de cada vegada són més les empreses que ofereixen serveis i experiències exclusives i molt personalitzades. Per tal de donar suport a aquest producte, Turisme del Consell de Mallorca coorganitza la fira virtual Do Not Disturb del pròxim mes de juny i que, en la seva edició d’abril 2022, serà presencial i es durà a terme a l'illa.

Aquesta primera cita virtual es durà a terme entre el 14 i el 25 de juny i connectarà a més de 150 agents destacats de turisme premium. A través de reunions privades, l’objectiu és afavorir la consolidació d’una comunitat especialitzada en luxe en què Mallorca sigui una de les destinacions líders en el producte exclusiu.

Entre les empreses que jan han confirmat assistència es troben Adams & Butler, Air Charter Service, Arijiju, Auberge Resorts, Belmond Exclusive Journeys, Belmond Exclusive Places, BlueVillas The Luxury Concept, Bravo Whisky Golf, Cheetah Plains, Chalet N - Eden Private Villas, dmAFRICA, Eden Rock Villa Rental, Hud Hud, In Residence by Pieter Brundyn, Insider Mallorca, Leobo Private Reserve, Mallorca, Montemar Eco Luxury Villas, My Private Villas, Ol Jogi Wildlife Conservancy, Queen of Clubs, Secret Dalmatia, Singita Villa Collection, The Secret Sun Collection, Time + Tide Miavana, Ultima Collection, Unique Private Estates, VILA VITA Collection, Villa Nai 3.3, Virgin Limited Edition, White Desert, Within The Wild, Yomira i Your Private Italy.

 

Més informació aquí