Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell promocionarà la caça sostenible a la fira internacional Cinegética 2016

El Consell promocionarà la caça sostenible a la fira internacional Cinegética 2016

(07/01/2016)

La fira, que es celebrarà a Madrid del 17 al 20 de març, comptarà amb la participació del Servei de Caça del Consell de Mallorca.

Els representants del Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca s’han reunit recentment amb el col·lectiu de vedats de caça i modalitats tradicionals de caça major per tal de tractar la participació a Cinegética 2016, una fira de referència internacional sobre caça que es celebrarà entre els dies 17 i 20 de març al pavelló d’IFEMA de Madrid.

 

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, la secretària tècnica del Departament de Desenvolupament Local, Antònia Malagrava, i el cap del Servei de Caça, Bartomeu Seguí, assistiren a la trobada amb el col·lectiu de vedats per parlar de la promoció turística de l’activitat cinegètica com a estratègia de desestacionalització i foment dels valors naturals i del patrimoni material i immaterial relatiu a la caça.

 

La participació dels representants del sector cinegètic fou molt profitosa i s’aportaren nombroses idees que sens dubte milloraran la qualitat de l’espai que el Consell de Mallorca ha reservat a Cinegètica 2016. Pràcticament tots els vedats ja han confirmat la seva presència a Madrid, amb aportació de diferent material divulgatiu i trofeus de caça.

 

A la reunió també es posà de manifest la necessitat d’iniciar un procés per implicar altres òrgans de govern autonòmics i locals, entitats socials i empreses per fomentar la caça sostenible ja no sols des del punt de vista econòmic, sinó també social, cultural i ambiental.

 

Finalment, el dirigents del Consell de Mallorca es comprometeren a crear grups de feina permanents tant per a la promoció turística de la caça així com també per treballar en les estratègies de divulgació dels valors i les oportunitats associades al món rural i a l’activitat cinegètica.