Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell proposa l’elaboració de la Llei d’Ordenació del Servei de Bombers i Emergències de les Illes Balears

El Consell proposa l’elaboració de la Llei d’Ordenació del Servei de Bombers i Emergències de les Illes Balears

(05/08/2015)

El president Miquel Ensenyat ha assegurat avui que la creació d’aquesta llei servirà per optimitzar recursos humans, econòmics i tècnics dels cossos d’emergències de la nostra comunitat.

Miquel Ensenyat, President del Consell de Mallorca, ha proposat avui durant la visita als parcs de bombers de Calvià i Sóller l’elaboració, de manera conjunta i consensuada amb la resta d’administracions i agents sindicals, així com dels professionals del sector, d’una Llei d’Ordenació del Servei de Bombers i Emergències de les Illes Balears.

En aquest sentit, Ensenyat ha assegurat que “l’aprovació d’aquesta nova llei ajudarà a optimitzar els recursos humans, econòmics i tècnics dels cossos d’emergències de Balears, i també a evitar duplicitats i millorar l’estructura orgànica dels serveis de bombers”. El president del Consell ha dit que “aquesta ha de ser una llei consensuada i elaborada entre totes les administracions competents en matèria d’emergències, i sempre amb l’ajuda dels professionals del sector”.

Per la seva part Directora Insular d’Emergències del Consell, Paola Van Gent, ha manifestat que “una llei marc d’aquest tipus permetrà establir l’estatut jurídic, regular l’estructura orgànica, les competències, la coordinació i les funcions dels cossos de bombers”.

Per altra banda, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, juntament amb el Conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i la Directora Insular d’Emergències, Paola Van Gent, han continuat avui la ronda de visites als diferents parcs de bombers de l’illa. Durant el dia d’avui han visitat els parcs de Calvià, Sóller, Inca i Alcúdia per tal de conèixer els professionals que hi treballen diàriament i recollir les seves propostes.