Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell rebrà les competències en Promoció Turística per treballar la Marca Mallorca

El Consell rebrà les competències en Promoció Turística per treballar la Marca Mallorca

(20/10/2017)

El Consell de Govern ha aprovat avui, divendres, iniciar el traspàs de la competència en Promoció Turística al Consell de Mallorca al 2018. El conseller Cosme Bonet ha remarcat que ara “podrem treballar amb la Marca Mallorca”.

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, manifesta la seva satisfacció perquè el Consell de Govern hagi aprovat iniciar els tràmits per a la transfarència de la competència en Promoció Turística. Bonet ha afirmat que és “una decisió molt important que ens permetrà al Consell gestionar fins a 4 milions d’euros per a treballar per la marca Mallorca. Una marca molt important i reconeguda a nivell mundial”.

A més, el conseller ha explicat que també “necessitam repensar el nostre model econòmic i turístic i l’arribada d’aquestes competències ens permet impulsar un model diferent que aposti per un turisme més sostenible i respectuós amb l’entorn”.

Bonet també ha recordat que el Consell de Mallorca duu anys treballant amb la generació de productes turístics que promoguin les temporades baixa i mitjana i, d’aquesta manera, llevar pressió a la temporada alta”.

L’acord que accepta la institució insular són 3,4 milions d’euros més 1,4 milions per al 2018. Per tant, l’any que ve el Consell podrà gestionar més de 4 milions per a promocionar la nostra illa amb l’objectiu de promoure un nou model turístic.