Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell recupera el seu paper institucional a les fires internacionals de turisme

El Consell recupera el seu paper institucional a les fires internacionals de turisme

(03/11/2015)

El president, Miquel Ensenyat, i el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, han participat a la World Travel Market de Londres. Des del Consell, s’ha promogut el producte WOW Mallorca (Walking on Words) que pretén oferir una oferta de turisme cultural.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, han assistit a la World Travel Market, que es duu a terme a Londres fins el proper dijous 5 de novembre. Per part del Consell, també hi ha participat la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard. Per al conseller Bonet, «el Consell ha recuperat el paper institucional que li pertoca a les fires internacionals de turisme i als centres de decisió sobre l’economia de Mallorca».

El Consell ha assistit a aquesta fira amb un projecte literari, el WOW Mallorca (Walking on Words). Aquest consisteix en 7 rutes literàries que transcorren per distints indrets de Mallorca i que permetran descobrir l’illa als visitants a través d’autors i textos.

Bonet ha ressaltat que «el WOW Mallorca és una primera passa dins un producte cultural general en el qual s’està treballant per poder dur a futures fires. La intenció del Consell és promoure productes diferenciats, com el turisme cultural, que permetrà diversificar l’oferta i, d’aquesta manera, allargar la temporada». És per això que, els departaments de Cultura, Patrimoni i Esports i d’Economia i Hisenda treballaran conjuntament en aquesta línia durant la legislatura.

El president i el conseller també han estat acompanyats per representants d’ajuntaments que duen productes específics dels seus municipis a la World Travel Market. Com per exemple, Alcúdia, Pollença, Palma i Calvià. També s’ha exposat informació turística d’altres municipis, com Manacor o Llucmajor, entre d’altres.  

«Les sensacions són molt positives de cara a la pròxima temporada», ha assegurat Bonet. «Estam convençuts que podrem allargar la temporada potenciant altres productes dirigits a un turisme més sostenible». Cal recordar, que està previst que el traspàs de competències en promoció turística, del Govern al Consell, es dugui a terme durant el 2016.