Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell reprèn les rutes naturals i patrimonials organitzades amb motiu de la Diada de Mallorca 2020

El Consell reprèn les rutes naturals i patrimonials organitzades amb motiu de la Diada de Mallorca 2020

(22/04/2021)

Les visites es faran a les finques de la institució insular ubicades a Raixa, So n’Amer, Tossals Verds, Son Macip, Son Fortuny, Sa Coma d’en Vidal.

El Consell de Mallorca reprèn durant el que queda del mes d'abril i al llarg del mes de maig les rutes naturals i patrimonials organitzades amb motiu de la Diada de Mallorca 2020 que varen ser ajornades el mes de desembre a causa de la situació epidemiològica.

L'objectiu d'aquestes rutes és apropar als diferents públics la història i cultura dels espais naturals del Consell de Mallorca. En el transcurs de la visita es contextualitzarà l'entorn emmarcant-lo en el significat de la Diada, fent referència als fets històrics, les tradicions i la cultura. S'oferiran 5 rutes sempre adaptades a les normes de seguretat vigents.

La primera de les rutes tindrà lloc aquest dissabte 24 d'abril a les 10.00 hores a Tossals Verds, la segona serà aquest mateix dia, però l'horabaixa, concretament a les 16.00 hores es durà a terme la ruta a Raixa. El recorregut de Tossals Verds també es podrà visitar el dia 1 de maig a les 10.00 hores.

Els dies 11 i 18 de maig a les 10.00 hores la ruta natural i patrimonial programada és la de Sa Coma d'en Vidal. El 15 i el 22 de maig a les 10.00 hores està prevista la ruta de So n'Amer i el 16 de maig la de Son Macip.

Les rutes familiars estan programades el 25 d'abril a So n'Amer, el 2 de maig a Son Macip i el 23 de maig a Sa Coma d'en Vidal. Aquestes activitats adaptades als menors d'edat comencen a les 10.00 hores.

Per obtenir més informació i també per dur a terme les inscripcions a les rutes hi ha disponible el correu electrònic rutesdiadademallorca@gmail.com i els telèfons 691 79 10 47 / 676 40 21 77.