Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell se suma al repte per una mobilitat sostenible

El Consell se suma al repte per una mobilitat sostenible

(09/09/2016)

La institució insular accepta el repte titulat «Vine a la feina en mobilitat sostenible» que ha posat en marxa l’Ajuntament de Palma. Des del Consell es vol potenciar que els treballadors no utilitzin el cotxe per anar a la feina el dia 22 de setembre.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha anunciat que el Consell de Mallorca també se sumarà al repte «Vine en cotxe en mobilitat sostenible», durant la presentació que s’ha dut a terme a l’Ajuntament de Palma.

Aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria de Mobilitat de Palma, consisteix en què el 22 de setembre, Dia Mundial Sense Cotxes, el personal que ho vulguin, vagi a les al Consell sense utilitzar el vehicle privat. Les opcions han de pertànyer al que es considera «mobilitat sostenible», per exemple: la bicicleta, el transport públic, a peu o en cotxe compartit amb almenys 3 ocupants.

La consellera Garrido ha explicat que «la institució insular té la majoria de treballadors que fan feina als centres de Palma i, per això, ens sumam a la iniciativa de Cort. Encoratjarem tot el personal perquè també accepti el repte i que dia 22 de setembre sigui un vertader dia sense cotxes».

A la presentació, hi han participat el regidor de Mobilitat de Palma, Joan Ferrer; la regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi; la directora general de Mobilitat de Palma, el director general de Transports del Govern balear, Jaume Mateu, i la directora general de Salut Pública, María José Ramos.