Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell segueix treballant per impulsar el turisme cultural

El Consell segueix treballant per impulsar el turisme cultural

(15/04/2016)

El vicepresident Francesc Miralles i el conseller Cosme Bonet han presidit una reunió interinstitucional per marcar les línies d'actuació per fomentar el turisme cultural de Mallorca.

El vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, han mantingut una reunió amb representants d'altres institucions per seguir treballant amb l'impuls del turisme cultural.

A la trobada, hi han assistit el director general de Cultura del Govern balear, Jaume Gomila; el director de l'Agència de Turisme de Balears, Pere Muñoz; el director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Josep Ramon Cerdà; la coordinadora de la Balears Film Comission i un representant de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma.

Durant la reunió, s'han marcat línies de coordinació entre les distintes institucions per fomentar el turisme cultural de Mallorca. La intenció és sumar tots els esforços i les capacitats per aconseguir un producte turísticocultural de qualitat. D'aquesta manera, fomentam un turisme sostenible i també ens permetrà allargar la temporada.

Des del Consell, ja hem treballat per fomentar el turisme cultural. A la fira internacional de turisme de Londres, World Travel Market, hi vam assistir amb les rutes literàries WOW Mallorca (Walking on Words). El passat mes de gener, potenciarem la gastronomia de Mallorca a FITUR (Madrid) amb un showcooking del cuiner Miquel Calent.