Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell signa convenis per a la redacció i direcció de projectes tècnics amb 25 ajuntaments

El Consell signa convenis per a la redacció i direcció de projectes tècnics amb 25 ajuntaments

(16/12/2015)

El president de la institució insular, Miquel Ensenyat, i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, han signat avui els convenis amb els batles i batlesses dels municipis.

El Consell de Mallorca ha signat avui convenis per a la redacció i/o direcció de projectes tècnics amb els ajuntaments d’Alcúdia, Algaida, Bunyola, Campanet, Consell, Costitx, Deià, Esporles, Estellencs, Felanitx, Lloseta, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Pollença, Puigpunyent, Sant Joan, Santa Maria del Camí, Ses Salines, Sineu, Sóller, Son Servera, Valldemossa i Vilafranca de Bonany.

 

Es tracta d’un conveni a través del qual els municipis citats anteriorment podran redactar i/o executar projectes de millora de les seves infraestructures. En aquest sentit, el president Ensenyat ha recordat que “el Consell ha de ser el vertader ajuntament dels ajuntaments, i això implicar estar al seu costat, per exemple, a l’hora de millorar les seves infraestructures”.

 

Ensenyat ha aprofitat la trobada amb els representants dels diferents ajuntaments que han signat el conveni per tal de felicitar-los les festes de Nadal i desitjar-los un feliç any nou.