Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell té previst l'ampliació de les estacions de transferència de Campos i Alcúdia

El Consell té previst l'ampliació de les estacions de transferència de Campos i Alcúdia

(09/03/2020)

"L'ampliació és necessària per millorar el funcionament i la capacitat de recepció de les plantes" assenyala la vicepresidenta Aurora Ribot

Aquesta ampliació, ja prevista al Pla director sectorial de residus no perillosos de 2006, és necessària ara per continuar millorant la recollida selectiva de totes les fraccions i poder recepcionar de manera òptima les quantitats tan bones de recollida selectiva actuals.

Aquests dos projectes seran executats per TIRME, SA per un total de 1.870.000€.

"L'adequació i modernització és imprescindible per descarregar les fraccions de recollida selectiva de manera eficient" assegura la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot.

A les estacions de transferència de Campos i d'Alcúdia tenen actualment tres tipus de descàrrega de residus; fracció resta, envasos i paper/cartó i un punt de descàrrega directa sobre vidre. A les dues estacions de transferència es preveuen les mateixes actuacions.
Les compactadores actuals es desmuntaran i les seves peces es reutilitzaran. 

S'instal•laran tres noves compactadores a cada estació. Aquestes seran d'alta velocitat i àmplia capacitat de càrrega per evitar cues i agilitzar el procés. Altres actuacions secundàries seran la instal•lació d'una segona bàscula, vestidors per al personal, magatzems i millores a l'edifici de control entre altres.