Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El conseller Iván Sevillano es reuneix, per sisena vegada, amb els veïns de Peguera i Andratx per fer el seguiment de les obres del túnel de Son Vic

El conseller Iván Sevillano es reuneix, per sisena vegada, amb els veïns de Peguera i Andratx per fer el seguiment de les obres del túnel de Son Vic

(25/04/2022)

Iván Sevillano, conseller de Mobilitat i Infraestructures, ha explicat que «complim i milloram els terminis prèviament establerts per a les obres de millora dels túnels de Peguera, així com de la rotonda de Camp de Mar».

El conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, s’ha reunit avui, per sisena vegada, amb els veïns i veïnes, teixit associatiu i empresarial de Peguera i Andratx per fer el seguiment de les obres de millora dels túnels de Peguera, així com de la rotonda de Camp de Mar per aclarir dubtes a la ciutadania. El conseller ha explicat que «complim i milloram els terminis prèviament establerts per a les diferents actuacions de millora a la zona d’Andratx i el túnel de Son Vic. Avui vull anunciar que la rotonda de Camp de Mar, tot i que les obres no estaran totalment finalitzades, estarà operativa el 4 de maig, una setmana abans del que estava previst». 

A més, el conseller ha ratificat que les noves mesures de trànsit, que suposen mantenir oberts els dos carrils de Son Vic de dia i tancats, només, de nit, han eliminat les coes i les retencions de trànsit. «Tenim molt bones dades que indiquen la idoneïtat dels nous horaris d’obertura del túnel de Son Vic. No ha estat fàcil replanificar les tasques d’obra per arribar a aquesta solució, però ho hem aconseguit per complir amb el compromís de perjudicar el menys possible al llarg de les obres», ha assenyalat el conseller Sevillano. Recordem que el túnel de Son Vic està obert de 6.30 a 22.00 hores. 

Sevillano ha afegit que, des del Departament, «estam molt contents d’aquestes reunions de seguiment que hem duit a terme de forma periòdica amb el teixit social i empresarial d’Andratx i de Peguera. Trobam que aquest és el camí per fer política d’una altra manera: més propera, participativa i transparent». 

Segons el Departament de Mobilitat i Infraestructures, el túnel de Son Vic s’obrirà de dia i de nit en els terminis que s’havien acordat: a partir del 30 de juny i fins al 2 de novembre.