Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El conseller Joan Font es reuneix amb els representants del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca

El conseller Joan Font es reuneix amb els representants del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca

(03/11/2017)

La trobada, la qual també ha comptat amb representació del projecte 4vents, ha servit per presentar el nou comissariat del MEGM, així com també el projecte d'actualització i dinamització de l'entitat.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del director insular de Joventut, Àlex Segura, s'han reunit avui amb els representants del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM), així com també del projecte 4vents, amb l'objectiu de conèixer el nou comissariat de l'entitat i el seu projecte d'actualització i dinamització de l'entitat.

 

Durant la trobada, els representants del MEGM i 4vents exposaren al conseller Joan Font els diversos projectes que volen dur a terme des de l'entitat, entre els quals cal destacar el del PIOCAM 2018, un projecte que es durà a terme a Mallorca el mes d'agost de l'any que ve i que reunirà al voltant de 600 escoltes i guies del País Valencià, Catalunya, Illes Balears, l'Alguer, o de qualsevol altre lloc del món.

 

Per altra banda, des del MEGM també han demanat a la institució insular suport a l'hora de reconèixer la seva tasca social, així com també espais d'acampada al medi natural per tal de poder dur a terme el desenvolupament de la seva tasca pedagògica.

 

Des de la Direcció Insular de Joventut del Consell de Mallorca s'han compromès a donar suport a tots els seus projectes i accions, així com a establir un marc de cooperació per solucionar en la mesura de lo possible el tema dels espais que reclamen des de l'entitat.