Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El conseller Serra es reuneix amb Jet2 i Sidetours

El conseller Serra es reuneix amb Jet2 i Sidetours

(01/10/2019)

El conseller executiu de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha rebut els representants de Jet2 i Sidetours, dintre de la seva r3onda de reunions amb els representants del sector turístic presents a Mallorca. 

Serra ha explicat les diferents iniciatives que es desenvoluparan per enfortir la promoció turística de Mallorca, així com accions que ja estan previstes i d’altres que es duran a terme per reforçar mercats prioritaris que es veuen afectats amb motiu de la conjuntura actual, amb el cessament d’operacions de Thomas Cook, les conseqüències del Brexit i les dades de recessió econòmica a Alemanya.

Així mateix, el conseller ha pogut transmetre als representants del sector turístic el procés que s’està duent a terme  quant a la posada en marxa del primer Pla estratègic de promoció turística de Mallorca, pel qual es proposa la cooperació de tots els implicats, públics i privats. L’objectiu és unir esforços i projectar de manera conjunta una promoció de Mallorca com a destinació turística de qualitat i sostenible.