Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consorci Serra de Tramuntana col·labora amb el festival Sons de Nit amb el concert de La banda de Juan Perro, aquest pròxim dissabte a Lluc.

El Consorci Serra de Tramuntana col·labora amb el festival Sons de Nit amb el concert de La banda de Juan Perro, aquest pròxim dissabte a Lluc.

(07/07/2022)

La consellera Garcias destaca que “un cop més la Serra de Tramuntana serveix de marc a actes culturals que ajuden a la difusió del nostre patrimoni i de l’entorn natural”.

El Consorci Serra de Tramuntana fa suport al festival Sons de Nit, i col·labora en l’organització del concert que La banda de Juan Perro ofereix aquest dissabte al pati de l’Escolania del Monestir de Lluc, al terme municipal d’Escorca.

La consellera de Territori, Maria Antònia Garcias, i el músic Santiago Auserón han presentat el concert a la seu del Consell, juntament amb la responsable de la productora FonArt, Ana Espina.

Garcias ha al·ludit a la “finestra oberta” que ofereix la Serra de Tramuntana, per realitzar esdeveniments musicals i culturals com el de La banda de Juan Perro. La consellera de Territori ha recordat que l’any passat el Consorci i el Consell de Mallorca ja van organitzar un concert de L.A, també a Lluc, per celebrar el desè aniversari de la declaració de la Serra de Tramuntana com a patrimoni mundial de la UNESCO.  “Com que volem celebrar la declaració cada any i que no s’acabi la il·lusió, donam continuïtat a aquesta i altres activitats, a través del Consorci Serra de Tramuntana. Per això tornarem a Lluc, aquesta vegada amb Santiago Auserón i La Banda de Juan Perro on ens presentarà el seu nou disc “Libertad”.

De la seva banda el músic aragonès Santiago Auserón, conegut professionalment com a Juan Perro, ha celebrat que s’hagi pogut organitzar un concert a una zona “tant estimada de Mallorca”, una illa que “conec molt bé per que hi passo llargues estades a Santa Maria”. La Banda de Juan Perro interpreta peces del seu darrer treball, “Libertad”, en el qual Auserón segueix explorant la mescla de sonoritats entre el rock, el pop i la música d’arrel llatina com el son i el jazz. “Estam en un moment musical calent”, ha dit després d’haver presentat actuacions recents a Còrdova i Màlaga, i espera que la de Lluc “sigui una actuació molt especial en un entorn privilegiat”.

Les entrades pel concert es poden aconseguir a la web de Sons de Nit 2022 i a Ticketib a la següent adreça:  https://ticketib.com/ca/events/sdn22-juan-perro

El Consorci Serra de Tramuntana aporta 15.000 euros a la organització del festival sons de Nit, que ha preparat un cartell amb més d’una vintena d’actuacions a diferents localitzacions de Mallorca i de Menorca, que ja està en marxa des del passat mes de maig, i fins a principis del mes d’octubre.