Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial crearà el seu comitè d’experts

El Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial crearà el seu comitè d’experts

(13/03/2019)

La Junta Rectora ha aprovat avui la seva composició, que compta amb l’aval de la Universitat de les Illes Balears.

La Junta Rectora del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial ha aprovat avui la creació del comitè d’experts. Es tracta d’un òrgan d’assessorament general d’alt nivell del Consorci que té com a objectiu establir un marc de referència per a les actuacions del Consorci.

 

Amb aquesta creació, el Consorci acata l’article 15 dels Estatuts, que preveu que la Junta Rectora proposi i aprovi les personalitats de reconegut prestigi que en formaran part. La vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana, Mercedes Garrido, ha assegurat que «d’aquesta manera, es tanca el cercle i es completa la participació de tots els agents implicats en la serra de Tramuntana».

 

En la creació d’aquest comitè, que té una funció eminentment assessora de la resta d’òrgans que integren l’estructura del Consorci, es comptarà amb la col·laboració de la Universitat de les illes Balears, que aportarà experts en territori i paisatge, agricultura, cultura i patrimoni, medi ambient, economia i turisme, geografia, transports i comunicació.

 

També formaran part del comitè experts aportats pel Consell de Mallorca en matèries com medi ambient, turisme, territori i patrimoni i del Govern de les Illes Balears en l’àmbit del paratge natural de la Serra de Tramuntana.