Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Cor del Teatre Principal reprèn l’activitat com a primera passa per a la reobertura

El Cor del Teatre Principal reprèn l’activitat com a primera passa per a la reobertura

(29/05/2020)

Els cantaires enregistren peces d’òpera en un vídeo en la seva tornada

El Teatre Principal de Palma ha enregistrat un vídeo on el Cor titular interpreta algunes peces de les òperes Il trovatore i La flauta màgica. Amb aquest vídeo, el Teatre Principal vol donar el sus a la normalització de l’activitat, que no serà plena fins que comenci el Fila U Festival d’Estiu la segona quinzena d’agost.

El vídeo, fet pel creador Luis Ortas, també recull els testimonis dels cantaires del Cor durant el confinament i vol ser un cant de suport a la cultura i un crit d’ànim per tornar al més aviat possible a l’activitat normal del Teatre Principal.

L’enregistrament, sempre seguint controls sanitaris estrictes, es va fer en dies alterns per veus (sopranos primeres, sopranos segones, tenors primers, tenors segons, barítons i baixos), de manera que no varen coincidir mai sobre l’escenari més de deu persones, inclòs el director, Pere Víctor Rado.

Podeu trobar el vídeo en l’enllaç https://youtu.be/Q7ENYlpHYNA.

Des del 25 de març, bona part del personal del Teatre Principal ha deixat el teletreball i ha tornat a l’edifici del carrer de la Riera, on treballa per preparar el festival d’estiu i la programació de la temporada 2020-2021.

D’altra banda, la taquilla tornarà a l’horari habitual el pròxim dimecres 3 de juny. L’horari de taquilla serà de dilluns a dissabte, de les 11 a les 14 hores i de les 17 a les 21 hores.

Vídeos

Video del cor del Teatre Principal després del confinament