Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Departament de Desenvolupament Local incorpora vint-i-dos treballadors aturats mitjançant el programa del SOIB ‘Visibles 2015’

El Departament de Desenvolupament Local incorpora vint-i-dos treballadors aturats mitjançant el programa del SOIB ‘Visibles 2015’

(26/02/2016)

El conseller Joan Font destaca la voluntat d'incorporar persones majors de 35 anys que durant sis mesos portaran a terme diverses tasques

El Saló d’Actes del Departament de Cooperació Local ha acollit avui la signatura del contracte de vint-i-dos treballadors que durant sis mesos portaran a terme diverses tasques gràcies al programa del SOIB “Visibles 2015”  per a corporacions locals. Es tracta de persones de més de 35 anys (amb prioritat per a majors de 45 i 52 anys), que porten més d’un any a l’atur i que d’aquesta manera s’incorporaran com a treballadors a diversos programes dissenyats per part del Consell de Mallorca.

 

A l’acte hi han assistit el conseller de Desenvolupament Local Joan Font i el director insular de Cooperació Local Joan Manera. Font ha destacat l’esforç del Departament per incoporar treballadors aturats amb un perfil especialment vulnerable per a portar a terme obres d’interès social o general.

 

Els treballadors que s'adscriuran al Departament de Desenvolupament Local a través del SOIB, portaran a terme sis programes dissenyats prèviament pel Consell de Mallorca.

 

El projecte experimental de recuperació del conill de camp (Oryctolagus Cuniculus) a Mallorca comptarà amb un marger i quatre oficials de manteniment. La campanya de sensibilització sobre els valors i el patrimoni immaterial i material associat a la caça contractarà un dissenyadors gràfic i un publicista. Un total de sis arquitectes treballaran a l’estudi, diagnòstic i redacció de propostes de mesures de millora de les barres arquitectòniques en els edificis i equipaments d’ús públic i titularitat municipal dels pobles de Mallorca. La millora de l’habitabilitat dels parcs dels Bombers de Mallorca donarà feina a quatre oficials constructors (un d’ells cap de brigada). Cinc persones titulades en Formació Professional Bàsica en Manteniment d’Edificis s’ocuparan de l’inventari d’emissions de referència i el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible en els edificis i instal·lacions públiques dels pobles de Mallorca amb menys de 20.000 habitants. Finalment, un llicenciat en Dret portarà a terme un estudi de necessitats dels municipis menors de 20.000 habitants en relació a la dotació de tècnics en els àmbits de secretari, interventor, aquitecte i enginyer. 

L’activitat està cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i pel Fons Social Europeu (FSE) a través del Programa Operatiu de les Illes Balears 2014-2020, dins l’eix 1, objectiu temàtic 8 «Promoure la sostenibilitat i la qualitat en l’ocupació i afavorir la mobilitat laboral».