Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Departament de Medi Ambient ha publicat l'oferta educativa per al curs 2015/2016

El Departament de Medi Ambient ha publicat l'oferta educativa per al curs 2015/2016

(01/10/2015)

L’increment de les activitats sobre residus i l’oferta d’itineraris els dissabtes en són les principals novetats

El Departament de Medi Ambient ha publicat a la pàgina web del Consell de Mallorca l’oferta d’educació mediambiental per al curs 2015-2016. Com a principal novetat s’han incrementat fins a cinc les activitats de sensibilització envers els residus i enfocades a la reducció en origen.

 

L’oferta educativa inclou la visita a l’illa de la Dragonera (des del mollet de Cala Lladó fins al far de Tramuntada), al Jardins de Natzaret, a Raixa i a La Balear, amb la qual es podrà gaudir d’una navegació per la badia de Palma. A més, es duran a terme xerrades sobre el canvi climàtic.

 

També s’inclouen tres itineraris: el primer, de Son Massip fins a la primera casa de neu; el segon, al refugi de Son Amer, per conèixer l’arquitectura de pedra en sec i els molins d’aigua; i el tercer, des del refugi de Can Boi fins a Cala Deià.

 

Totes les activitats són gratuïtes i és duran a terme de dilluns a divendres, excepte els tres itineraris que també es programaran els dissabtes. Aquesta és una altra de les novetats per aquest curs, el Departament de Medi Ambient ha inclòs aquesta opció per facilitar que tothom pugui participar d’aquests itineraris.

 

Per poder participar de qualsevol de les activitats programades, s’han d’emplenar els formularis que hi ha a la pàgina web de Consell.

 

D’altra banda, es potenciarà la formació contínua de les educadores del Departament per millorar, modernitzar i actualitzar l’oferta educativa.