Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El nou director insular de Modernització i Innovació pren possessió del càrrec

El nou director insular de Modernització i Innovació pren possessió del càrrec

(20/07/2016)

Josep Lluís Colom agafa el relleu en el Departament de Modernització i Funció Públic del lloc que havia deixat Gemma Martín

Josep Lluís Colom ha pres possessió com a nou director insular de Modernització i Innovació en un acte en què ha promès servar i fer servar la Constitució Espanyola i l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears. Han assistit a l’acte el president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat i la consellera de Modernització i Funció Pública Carmen Palomino i el secretari de la corporació.

 

Colom és diplomat en Magisteri d’Educació Primària, especialitat en Educació Física. Ha estat director del CEIP Robert Graves, de Deià, i fins l’any passat era el cap d’estudis del CEIP Es Fossaret, de Sóller.

 

Pel que fa a la seva experiència política, és regidor de l’Ajuntament de Sóller des de 2003. Va ser batle entre 2009 i 2011 i durant la present legislatura exerceix el càrrec de primer tinent de batle del consistori solleric.

 

Josep Lluís Colom substitueix en la Direcció Insular de Modernització i Innovació Gemma Martín que va presentar la renúncia voluntària fa unes setmanes.