Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Palau del Consell encén els tradicionals llums de Nadal

El Palau del Consell encén els tradicionals llums de Nadal

(07/12/2020)

Enguany s’ha realitzat un vídeo musical per acompanyar l’encesa degut a que no s’ha pogut fer el concert de nadales de la coral infantil del Teatre Principal a causa de la covid.

Com és tradicional per aquestes dates, el Palau del Consell ha encès avui els llums de Nadal. Es tracta d’un dels actes que es realitzaran per commemorar la Diada de Mallorca de 2020. La façana de la seu de la institució insular romandrà il·luminada durant aquestes setmanes nadalenques.

Tradicionalment, l’encesa dels llums de Nadal anava acompanyada d’una actuació de la coral infantil del Teatre Principal de Palma. Enguany, degut a les restriccions per la pandèmia de la covid-19, no s’ha pogut fer el concert de nadales. Per substituir-ho, el Consell ha realitzat un vídeo que posarà música i molta il·lusió a l’encesa tradicional dels llums del Palau. El vídeo, que es podrà veure per les xarxes socials del Consell (https://youtu.be/h5o1UZPB2mc), també compta amb la participació de la presidenta del Consell, Catalina Cladera.

Amb la publicació d’aquest vídeo musical, protagonitzat per un membre de la coral infantil Teatre Principal, el Consell vol mantenir la tradició del concert de nadales de la coral durant l’encesa dels llums que es realitza cada any a l’inici de les festes de Nadal.